T-Mobile sau Orange pentru iPhone-ul din Franta?

Autor:  | Publicat în:  Apple 984 ori
<b>T-Mobile sau Orange pentru iPhone-ul din Franta?</b>Apple se pregateste de expozitia sa de la Paris, care va avea loc in curand si suntem siguri ca acela va fi momentul propice pentru anuntarea lansarii lui iPhone in Franta. Imaginea de mai sus reprezinta varianta franceza a terminalului produs de Apple....

Apple se pregateste de expozitia sa de la Paris, care va avea loc in curand si suntem siguri ca acela va fi momentul propice pentru anuntarea lansarii lui iPhone in Franta.

Imaginea de mai sus reprezinta varianta franceza a terminalului produs de Apple. Dupa cum puteti vedea, meniurile sale sunt in limba franceza si se pare ca avem si o data provizorie pentru lansare lui iPhone: 29 noiembrie. Aceasta data a fost anuntata de catre site-ul Techcrunch France, care a adaugat ca telefonul produs de Apple va costa (doar) 300 de euro. iPhone-ul frantuzesc nu va oferi suport pentru conexiunile 3G si va functiona exclusiv in reteaua Orange France.

Totusi imaginea anterioara ne prezinta un iPhone care opereaza in reteaua T-Mobile, facandu-ne sa ne indoim de autenticitatea pozei. Sa fie din nou o opera a Photoshopului sau doar un iPhone deblocat si folosind optiuni in limba franceza? Telefonul produs de Apple isi extinde raza de acoperire pe "Batranul Continent" si astfel, lansare dupa lansare, suntem tot mai aproape de a vedea un iPhone pe piata din Romania, fiind distribuit fie de catre Vodafone, fie de catre Orange.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×