Xiaomi Mi Note 10 primește clipuri de promovare în online cu accent pe camera de 108 mpx și ecranul curbat

1.394 ori
<b>Xiaomi Mi Note 10 primește clipuri de promovare în online cu accent pe camera de 108 mpx și ecranul curbat</b>Această primă săptămână din noiembrie a fost marcată și de către lansarea lui Mi CC9 Pro, ineditul smartphone din zona upper mid-range ce se remarcă prin camera sa de 108 mpx inclusă într-un setup Penta-Lens

Această primă săptămână din noiembrie a fost marcată și de către lansarea lui Mi CC9 Pro, ineditul smartphone din zona upper mid-range ce se remarcă prin camera sa de 108 mpx inclusă într-un setup Penta-Lens. La doar o zi distanță de la debut a urmat și lansarea versiunii globale cunoscută sub denumirea de Mi Note 10, versiune care astăzi primește o serie de clipuri de promovare în mediul online.

Xiaomi Mi Note 10

Clipurile video despre care vorbim în cazul de față pun accentul pe camera foto de 108 mpx, fiind vorba despre un senzor Samsung ISOCELL Bright HMX care prin tehnologia Pixel-Binning este capabil să ofere imagini detaliate de 27 mpx. Are și cameră de 5 mpx pentru zoom optic 5x, cameră macro de 2 mpx, un senzor ultra-wide de 20 mpx și o cameră telephoto de 12 mpx cu zoom optic 2x pe care Xiaomi o folosește pentru captura bokeh.

Cât despre cel de-al doilea clip, acesta ne prezintă design-ul adoptat de către noul smartphone. Avem parte de noutăți la acest capitol, asta pentru că se merge aici pe un ecran cu margini curbate, ceva ce rar vedem în segmentul mid-range. Telefonul are panou spate din sticlă glossy cu efect gradient iar revenind la ecran, acesta este o unitate Super AMOLED de 6.47 inch cu rezoluție FHD+.

Printre alte dotări ce trebuiesc menționate se numără și bateria generoasă de 5260 mAh cu încărcare la 30W. Xiaomi Mi Note 10 are un preț recomandat de 549 euro pe plan european, dar pe GearBest îl puteți găsi la un preț de 454.49 euro odată cu aplicarea codului promo GBMINOTE10.

Xiaomi Mi Note 10

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×