Motorola Xoom 2 scos din cutie la Mobilissimo.ro - urmașul tabletei "Nexus" Își arată colții... și colțurile (Video)

1.684 ori
<b>Motorola Xoom 2 scos din cutie la Mobilissimo.ro - urmașul tabletei "Nexus" Își arată colții... și colțurile (Video)</b>Motorola Xoom a fost considerată de multă lume drept tableta Nexus, cea dotată cu sistemul de operare Honeycomb, creat special pentru tablete. Ei bine, în urma unor vânzări dezamăgitoare de unități Xoom și a preluării Motorola de către Google...

Motorola Xoom a fost considerată de multă lume drept tableta Nexus, cea dotată cu sistemul de operare Honeycomb, creat special pentru tablete. Ei bine, în urma unor vânzări dezamăgitoare de unități Xoom și a preluării Motorola de către Google s-a simțit nevoia unei reinventări a device-ului și astfel a apărut urmașul: Xoom 2, numit și Xyboard peste Ocean. Astăzi Motorola Xoom 2 a ajuns și la Mobilissimo.ro, în teste de la Quickmobile.ro.

Nouă tableta este comercializata de către Quickmobile la prețul de 3.421 lei și mă refer aici la varianta 32 GB cu suport 3G. Cutia device-ului amintește de cea a primului Xoom și are colțurile ușor rotunjite, ca și tableta în sine. în cadrul unboxing-ului descoperim că Xoom 2 vine cu un încărcător, adaptor, cablu microUSB și o pereche de manuale, deci nimic diferit față de oferta obișnuită. Trebuie menționat că Motorola Xoom 2 este o tabletă dual core cu proceor Tegra 2 de 1.2 GHz și cu ecran de 10.1 inch.

Motorola Xoom 2 scos din cutie la Mobilissimo.ro

Designul sau, în special colțurile, îmi amintește de Nokia X7 într-un fel sau altul, iar dacă v-ați jucat cu acel telefon știți la ce mă refer. Primul contact cu Xoom 2 este bun, apreciez textura părții din spate și îmbinarea zonei cauciucate cu zona metalică. Terminalul se mișca fluid, Honeycomb a primit mici modificări de design, iar butoanele sale mă duc puțin cu gândul la Ice Cream Sandwich chiar... dar mai multe despre asta în recenzia completă pe care o veți avea până la final de săptămână.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×