Nokia A110 Normandy confirmat drept telefon cu Android de documente oficiale și benchmark-uri

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.328 ori
<b>Nokia A110 Normandy confirmat drept telefon cu Android de documente oficiale și benchmark-uri</b>La ultimele scăpări de imagini cu Nokia Normandy am ezitat să îl mai numim handset cu Android din cauza interfatei sale unice, dar azi revine în actualitate prezenta OS-ului Google pe acest device. Astfel, Nokia A110, adică Normandy a apărut la...

La ultimele scăpări de imagini cu Nokia Normandy am ezitat să îl mai numim handset cu Android din cauza interfatei sale unice, dar azi revine în actualitate prezenta OS-ului Google pe acest device. Astfel, Nokia A110, adică Normandy a apărut la FCC-ul Indonezian, confirmat fiind cu Android la bord.

între timp terminalul a apărut și în benchmark-ul AnTuTu, unde Nokia Normandy este listat cu Android KitKat 4.4.1 la bord și un procesor Snapdragon. Telefonul suporta o rezoluție de 480 x 854 pixeli, ca și Nokia N9. Cei 54 de pixeli sunt destinați butoanelor virtuale aparent. Din câte știm acest handset va avea un ecran de 4 inch și mă mir că el este atât de des subiect de discuții, de vreme ce Microsoft nu ar permite niciodată lansarea sa, mai ales acum.

Nokia A110 Normandy confirmat drept telefon cu Android de documente oficiale și benchmark-uri

Totuși, având în vedere că Microsoft încasează 10 dolari pentru fiecare telefon Android vândut, ei ar putea face o sumă destul de bună dacă Normandy vinde în jur de 5 milioane de unități. Vom vedea ce ne va aduce viitorul, dar deocamdată Nokia A110 rămâne doar un zvon și cel mult un prototip.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×