Sharp anunță tableta Aquos Pad SHT22, model cu ecran IGZO de 7 inch (video)

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.281 ori
<b>Sharp anunță tableta Aquos Pad SHT22, model cu ecran IGZO de 7 inch (video)</b>După ce ieri Sharp lansa&nbsp;un telefon Aquos, astăzi compania japoneză ne prezintă și o tabletă din aceeași gamă și anume Aquos Pad SHT22. Terminalul are o diagonală de 7 inch și folosește un display IGZO, cu rezoluție de 1920 x 1200...

După ce ieri Sharp lansa un telefon Aquos, astăzi compania japoneză ne prezintă și o tabletă din aceeași gamă și anume Aquos Pad SHT22. Terminalul are o diagonală de 7 inch și folosește un display IGZO, cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli.

​

Atât telefonul de ieri, cât și tableta Aquos Pad vor fi oferite de către operatorul japonez KDDI. Tableta rulează Android 4.2 și cântărește doar 263 de grame. Ea integrează o cameră principală de 13 megapixeli în spate și una frontală de 2.1 MP. Bateria sa este o unitate de 4080 mAh, iar tableta vine cu 2 GB RAM și 16 GB memorie internă.

Sharp anunța tableta Aquos Pad SHT22, model cu ecran IGZO de 7 inch

In plus primim și slot microSD cu suport pentru până la 64 GB și un timp de funcționare în standby de 1170 ore. Ca de obicei pentru Sharp acest device este rezistent la apă și vine cu antenă pentru televiziune Full Seg, plus NFC, Bluetooth 4.0, WiFi și LTE de 150 Mbps. Nu avem prețuri deocamdată.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×