Nokia Asha 303 Unboxing - un telefon touch & type cu Angry Birds preinstalat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.609 ori
<b>Nokia Asha 303 Unboxing - un telefon touch & type cu Angry Birds preinstalat (Video)</b>Seria Asha de la Nokia și-a făcut debutul în cadrul Nokia World 2011 și a adus cu sine o ușoară confuzie cu privința la definiția telefoanelor low end, mid end și high end. Numai dacă mă uit la Asha 303 și la procesorul sau de 1 GHz și sunt...

Seria Asha de la Nokia și-a făcut debutul în cadrul Nokia World 2011 și a adus cu sine o ușoară confuzie cu privința la definiția telefoanelor low end, mid end și high end. Numai dacă mă uit la Asha 303 și la procesorul sau de 1 GHz și sunt indus în eroare... în fine, iată că Nokia Asha 303 ne-a sosit în teste, mulțumită celor de la Quickmobile.ro, care vând device-ul la prețul de 649 de lei.

Pe hârtie acesta este un model low end, dar unul evoluat și care se promovează cu ajutorul funcțiilor de socializare, a unei experiențe touch and type plăcute și a lui Angry Birds, să fim sinceri. La urma urmei, ce alt telefon mai vine cu un abțibild cu faimosul joc lipit peste ecran? în cutia acestui terminal găsim obișnuitele accesorii: încărcător, căști și manualul, fără cablu USB însă. Telefonul este foarte ușor, cântărind doar 99 de grame, iar la prima vedere tastatura sa QWERTY este comodă, iar interacțiunea cu ecranul touch de 2.6 inch este plăcută.

Nokia Asha 303 Unboxing

în următoarele zile vom testa acest telefon pentru a înțelege exact în ce segment se încadrează el și dacă este doar un handset low end cu Facebook și Angry Birds sau ceva mai mult de atât. Până atunci vă invităm să aruncați o privire peste unboxingul video și dăm liber la orice întrebări aveți cu privire la acest model, în secțiunea Comentarii de mai jos.

  • Preț Nokia Asha 303:649 lei (QuickMobile.ro)

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×