Nokia Lumia 710 Unboxing - scoatem din cutie "frățiorul" Windows Phone al lui Lumia 800 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.952 ori
<b>Nokia Lumia 710 Unboxing - scoatem din cutie "frățiorul" Windows Phone al lui Lumia 800 (Video)</b>După ce au trecut pe la noi prin redacție Nokia Lumia 800 și Nokia N9, e momentul să schimbăm designul unibody policarbonat cu unul mai puțin inedit, astfel că scoatem din cutie terminalul Nokia Lumia 710. Acesta rulează Windows Phone 7.5 Mango...

După ce au trecut pe la noi prin redacție Nokia Lumia 800 și Nokia N9, e momentul să schimbăm designul unibody policarbonat cu unul mai puțin inedit, astfel că scoatem din cutie terminalul Nokia Lumia 710. Acesta rulează Windows Phone 7.5 Mango și a fost prezentat la Nokia World 2011 împreună cu Nokia Lumia 800. Haideți să vedem în clipul de unboxing de mai jos ce ne rezervă acest telefon cu capac al bateriei din plastic. Device-ul ne-a fost oferit în teste de către QuickMobile.ro, care vinde acest telefon la prețul de 1.499 lei.

Avem de-a face aici cu un telefon tineresc, care vine în cutie cu obișnuitul încărcător, un adaptor pentru acesta, o pereche de căști, manualul și cablul microUSB. Terminalul măsoară 12.5 mm în grosime, aproape dublu față de cel mai subțire telefon din lume, deci nu este chiar cel mai slim device testat de noi. De remarcat capacul bateriei, acela galben din plastic care apare în unboxingul nostru. Diferite astfel de accesorii se găsesc și separat, pe numeroase alte culori, iar feelingul acestui capac din plastic în mână este similar cu cel al lui Samsung Corby, iar designul este la rândul său familiar.

Nokia Lumia 710 Unboxing - scoatem din cutie "frățiorul" Windows Phone al lui Lumia 800 (Video)

Din păcate s-a nimerit ca butoanele fizice laterale, cele de volum și camera să fie tot încorporate în zona plastificata, astfel că ele nu oferă un feedback prea bun atunci când le apăsați. Sub display-ul de 3.7 inch se afla un mare buton alungit, ale cărui 3 zone sunt de fapt 3 butoane separate: Back, Home și Search ca și pe orice alt model Windows Phone. Poate părea puțin cam învechit în 2012 să lansezi un telefon cu butoane fizice, dar la pretul de 1.499 lei facem aceasta concesie.

Vom reveni în zilele viitoare cu o recenzie pentru acest telefon, dar până atunci îmi mențin părerea că el este un terminal pentru tineri/adolescenți.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×