Nokia 8.2 va sosi doar într-o variantă 5G și debutează anul viitor în cadrul MWC

1.444 ori
<b>Nokia 8.2 va sosi doar într-o variantă 5G și debutează anul viitor în cadrul MWC</b>Cu toate că zvonurile din ultima vreme sugerau faptul că cei de la HMD Global au în plan să lanseze atât o variantă 4G, cât și una 5G a viitorului smartphone Nokia 8.2, iată că acum situația se schimbă. Mai nou aflăm că acest device

Cu toate că zvonurile din ultima vreme sugerau faptul că cei de la HMD Global au în plan să lanseze atât o variantă 4G, cât și una 5G a viitorului smartphone Nokia 8.2, iată că acum situația se schimbă. Mai nou aflăm că acest device va sosi doar într-o versiune 5G și că lansarea sa va avea loc pe final de lună februarie 2020, atunci când are loc târgul tech Mobile World Congress din Barcelona. 

Se pare că finlandezii au renunțat la ideea de lansarea a două variante și iată că doar modelul 5G va ajunge pe rafturile magazinelor, asta din trimestrul 2 al anului viitor. Din leak-urile sosite online am aflat că telefonul va avea o cameră foto principală de 64 mpx în spate, respectiv un procesor Qualcomm Snapdragon 735, cipset pe care îl va inaugura de altfel. 

De asemenea, ar avea o cameră selfie pop-up de 32 mpx - posibil Samsung GD1 cu tehnologie Quad-Bayer de pixel-binning. Pe lista de dotări posibile se află și următoarele configurații: 4 GB RAM + 64 GB stocare, 6 GB RAM + 64 GB stocare, respectiv 8 GB RAM +2 256 GB stocare.

Ținând cont de suportul 5G adus aici mă aștept ca prețul lui Nokia 8.2 5G să fie undeva la 2000 lei pe plan local, dar rămâne de văzut!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×