Nokia Lumia 2520 randat În mai multe culori: galben, rosu, albastru, verde

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.299 ori
<b>Nokia Lumia 2520 randat În mai multe culori: galben, rosu, albastru, verde</b>Peste 9 zile vom vedea în Abu Dhabi marea lansare a lui Nokia Lmia 1520, primul phablet al finlandezilor, însoțit de un laptop și de Nokia Lumia 2520, prima tabletă a companiei nordice. Ei bine după ce @evleaks ne-a oferit o primă privire asupra...

Peste 9 zile vom vedea în Abu Dhabi marea lansare a lui Nokia Lmia 1520, primul phablet al finlandezilor, însoțit de un laptop și de Nokia Lumia 2520, prima tabletă a companiei nordice. Ei bine după ce @evleaks ne-a oferit o primă privire asupra variantei albastre a tabletei, iată mai multe versiuni de culoare.

Noile randari au apărut pe un cont de Twitter numit @moroleaks și prezintă tableta cu Windows RT 8.1 la bord în versiuni de culoare galbenă, albastră, verde și roșie. Varianta roșie e prima care a apărut pe web, sub formă de fotografii hands on cu spatele device-ului, pe vremea când se numea doar Sirius.

Nokia Lumia 2520 verde

Evident acestea pot fi doar falsuri sau randari realizate de un fan, cum se întâmplă de obicei înainte de marile lansări. Octombrie 22 va fi punctul culminant al acestei toamne când vine vorba de lansări, fiind și ziua în care Apple se presupune că va lansa noile iPad-uri și ziua în care intră în magazine Surface 2.

Nokia Lumia 2520 galben

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×