Graficieni, uniți-vă și descărcați aplicația ColorMeter RGB Color Scanner! Acum gratuită pe iTunes!

1.038 ori
<b>Graficieni, uniți-vă și descărcați aplicația ColorMeter RGB Color Scanner! Acum gratuită pe iTunes!</b>Cunosc câțiva graficieni care mereu se plâng de afișe, de probleme de Pantone, de reclame predate clienților care nu se văd cu aceleași culori pe PC-urile clientului și alte asemenea necazuri. Ei bine, dacă vreți să vă jucați cu culorile și...

Cunosc câțiva graficieni care mereu se plâng de afișe, de probleme de Pantone, de reclame predate clienților care nu se văd cu aceleași culori pe PC-urile clientului și alte asemenea necazuri. Ei bine, dacă vreți să vă jucați cu culorile și aveți nevoie de nuanțe precise pentru joc, există o aplicație pentru asta.

ColorMeter RGB Color Scanner

Numele său este ColorMeter RGB Color Scanner și ea este gratuită pentru o perioadă limitată. E vorba despre o aplicație pentru iOS deocamdată și acesta este un asistent virtual pentru cei care lucrează în design, CSS, HTML, web design și multe alte domenii. Artiștii, designerii și graficienii se pot inspira din combinații de culori ce se găsesc în natură.

Folosind camera de pe iPhone sau iPad puteți determina diferite nuanțe de colorit și valori asociate unei anumite culori, nuanțe sau capturi. Astfel, data viitoare când agenția de advertising e criticata de client pentru că nu a respectat culoarea din brief, aplicația îi va arăta clientului cine are dreptate.

O descărcați de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×