Nokia Lumia 800 disponibil la Orange Franța la prețul de 99 de euro

2.529 ori
<b>Nokia Lumia 800 disponibil la Orange Franța la prețul de 99 de euro</b>După evenimentul special de debut al lui Nokia N9 la Orange România, fratele său geamăn cu Windows Phone, Nokia Lumia 800 pare a ținti același operator. și asta dacă ne luăm după oferta Orange Franța, care ne propune un atractiv preț de 99 de...

După evenimentul special de debut al lui Nokia N9 la Orange România, fratele său geamăn cu Windows Phone, Nokia Lumia 800 pare a ținti același operator. și asta dacă ne luăm după oferta Orange Franța, care ne propune un atractiv preț de 99 de euro cu abonament pentru acest device.

Nokia Lumia 800 a fost anunțat în cadrul Nokia World 2011 împreună cu modelul Lumia 710, fiind astfel primele modele cu Windows Phone 7.5 Mango la bord. De remarcat faptul că Lumia 800 se afla în stocul operatorului francez, astfel că îl așteptăm și la noi în următoarea lună. Sper că prețurile să fie la fel de atractive și eventual să vedem și o ofertă de la Vodafone, dacă nu sunt prea ocupați cu livrarea la iPhone 4S la toți clienții doritori, sau cu pregătirea unei noi bacanale cu bloggeri.

Nokia Lumia 800 arată că N9 la exterior, dar îi adaugă un buton pentru cameră, micsoreaza diagonala ecranului la 3.7 inchi și vine cu butoane specifice lui Windows Phone. Dotările sale includ un procesor de 1.4 GHz (Qualcomm single core), 16 GB memorie internă și o cameră de 8 megapixeli cu tehnologie Carl Zeiss.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×