Brățara Pokemon GO Plus disponibilă la precomandă pe eMAG.ro la prețul de 199 lei

2.485 ori
<b>Brățara Pokemon GO Plus disponibilă la precomandă pe eMAG.ro la prețul de 199 lei</b>Titlul Pokemon GO este cu siguranță unul dintre jocurile ce vor rămâne în istorie, un titlu care vine alături și de un accesoriu special pentru a-i ajuta pe gameri să prindă mai rapid creaturile virtuale. Este vorba despre Pokemon Go Plus - o brățara ce

De astăzi, în oferta eMAG găsim la precomandă și brățara Pokemon GO Plus - accesoriu ce ne va oferi un mic ajutor în căutarea pokemonilor ce sunt vânați de întreg globul în acest moment. Acest device este listat la un preț de 199 lei și potrivit chiar celor de la Nintendo, lansarea sa comercială va avea loc în septembrie - perioadă în care eMAG va începe cel mai probabil și onorarea comenzilor primite.

Pokemon Go Plus

Aflați că această brățară ne va ajuta să fim conectați tot timpul la joc, anunțându-ne printr-o vibrație atunci când suntem în apropierea unui PokeStop. De asemenea, accesoriul va arăta locațiile speciale marcate pe harta unde putem primi item-uri și ouă de Pokemon, dar și alerta utilizatorul printr-un LED integrat la pachet atunci când un Pokemon este pe aproape.

Nu în ultimul rând, jucătorii de Pokemon GO vor putea arunca o Pokeminge doar folosind brățara. Se pare că acest feature funcționează doar atunci când întâlnim un pokemon pe care l-am mai prins în trecut, și nu pentru cei noi văzuți. După cum aflam de curând, dezvoltatorul jocului de față plănuiește să aducă un update mai serios, unul prin care se vor include noi pokemoni în colecție, dar și posibilitatea de trade a creaturilor virtuale prinse.

Găsiți această brățară aici!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×