Nokia Lumia 800 și 710 au bootloaderul deblocat acum, plus ROM personalizat!

5.043 ori
<b>Nokia Lumia 800 și 710 au bootloaderul deblocat acum, plus ROM personalizat!</b>Mișcări mari în tabăra Nokia în această săptămână! De la viralele din Rusia, la faptul că Steve Wozniak, co-fondator Apple ar putea cumpăra un telefon Lumia și acum la faptul că primele modele Lumia au fost deblocate, avem numai vești...

Mișcări mari în tabăra Nokia în această săptămână! De la viralele din Rusia, la faptul că Steve Wozniak, co-fondator Apple ar putea cumpăra un telefon Lumia și acum la faptul că primele modele Lumia au fost deblocate, avem numai vești interesante cu privire la telefoanele finlandezilor.

Ei bine da, Nokia Lumia 800 și 710 au acum parte de bootloader deblocat, mulțumită celor de la XDA Developers. Utilizatorii pot instala acum un ROM personalizat, varianta 12070 (RM819_059P453_1600.2487.8107.12070_002), cu posibilitate de deblocare pentru a funcționa în orice rețea. Metoda de deblocare "interop" este diferită decât cea standard de pe telefoanele Mango, dar nu merge în profunzime cu hackul că o deblocare completă. Totuși, ea va permite utilizatorilor să instaleze aplicații homebrew sofisticate, cum ar fi editori de regiștri.

Numeroase modele Lumia 800 nu vor avea parte de bootloadere deblocate, dar trebuie ca telefoanele să fie verificate pentru compatibilitate înainte de a face deblocarea. Evident, XDA continuă să lucreze pentru a aduce o metodă viabilă de unlock pentru toate smartphone-urile Nokia Lumia. Dacă v-am făcut curioși, aruncați o privire aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×