HTC One X primește o customizare software, care oferă cu 20% mai multă baterie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.726 ori
<b>HTC One X primește o customizare software, care oferă cu 20% mai multă baterie</b>HTC One X este un telefon de calitate, pe care îl apreciez după o zi de utilizare, avându-l în teste de la Evomag.ro. Totuși, bateria sa de 1800 mAh este doar OK și atât, nu grozavă, deci e loc de îmbunătățire. Se pare că vina aparține celor...

HTC One X este un telefon de calitate, pe care îl apreciez după o zi de utilizare, avându-l în teste de la Evomag.ro. Totuși, bateria sa de 1800 mAh este doar OK și atât, nu grozavă, deci e loc de îmbunătățire. Se pare că vina aparține celor de la HTC, care ar mai fi trebuit să perfecționeze software-ul de administrare a resurselor bateriei.

Se pare că din cauza unei erori de APK, aplicația de control pentru baterie de la Nvidia (cea care face al cincilea core de pe Tegra 3 să funcționeze) nu funcționa cum trebuie. Ei bine, se pare că HTC pregătește un bug fix/update, dar între timp băieții de la XDA Developers vă pot veni în ajutor. Procesul este foarte simplu: tot ce trebuie să faceți este să copiați "NvCPLSvc.apk" în folderul system/app, în locul celui system/bin. Dezvoltatorul Android Mike1986 este cel care a descoperit problema, care afectează doar versiunea internațională de One X.

Dacă aveți telefonul rootat puteți folosi o aplicație că Root Explorer pentru a înlătura aplicația manual, apoi reporniți telefonul și gata, totul ar trebui să fie OK. Cei care au încercat această metodă afirma că bateria terminalului a crescut cu 10% până la 20%, lucru de apreciat în ziua de azi, mai ales la un smartphone de ultimă oră. Timpul de standby al lui One X nu este afectat de acest mod, ci doar cel de utilizare activă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×