Nokia Lumia 900 are ecranul cu vizibilitate mai bună decât iPhone 4, Galaxy S

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.286 ori
<b>Nokia Lumia 900 are ecranul cu vizibilitate mai bună decât iPhone 4, Galaxy S</b>Dacă e un capitol la care Nokia Lumia 900 se remarcă acela ar fi marketing-ul, mai ales că e un telefon lăudat de Steve Wozniak, co-fondator Apple și cumpărat de tot mai multe vedete din SUA. Acum Lumia 900 are un nou atuu și anume ecranul cu o...

Dacă e un capitol la care Nokia Lumia 900 se remarcă acela ar fi marketing-ul, mai ales că e un telefon lăudat de Steve Wozniak, co-fondator Apple și cumpărat de tot mai multe vedete din SUA. Acum Lumia 900 are un nou atuu și anume ecranul cu o vizibilitate deosebit de bună, conform testelor realizate de displaymate.com.

E știut faptul că display-urile AMOLED, în ciuda performanțelor lor au ceva probleme de vizibilitate în bătaia soarelui. Ei bine, se pare că tehnologia s-a îmbunătățit și asta mai ales când Samsung a făcut trecerea la tehnologia Super AMOLED. Există și AMOLED-uri de nouă generație foarte impresionante, cum e cel de pe Nokia Lumia 900, care se descurcă excelent în bătaia soarelui, mulțumită tehnologiei Nokia ClearBlack Display. și nu o spunem noi, ci analiza științifică realizată de Displaymate. Comparatia devine clara in imaginea de mai sus.

Comparat cu Samsung Galaxy S și iPhone 4 la acest capitol, display-ul lui Lumia 900 a ieșit învingător cu 90 de puncte, în vreme ce Super AMOLED-ul lui Galaxy S a scos 80 de puncte și s-a clasat pe locul 2. iPhone 4 a ajuns pe 3 cu 77 de puncte, din cauza unui display LCD. în lista de comparații se afla și modele puțin mai vechi ca HTC Desire și Motorola Droid X, care au scos rezultate dezamagioare de 15, respectiv 20 de puncte. Considerați acest test o indicație asupra modului în care a evoluat tehnologia AMOLED în ultimii 2 ani. Imaginați-vă cum vor arăta ecranele de peste 2 ani!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×