Noi tablete Allview Alldro: Speed Satellite și Alldro Speed 3G

Autor:  | Publicat în:  Allview 2.450 ori
<b>Noi tablete Allview Alldro: Speed Satellite și Alldro Speed 3G</b>Allview anunța astăzi extinderea gamei de tabelte Alldro Speed cu două noi modele, Alldro Speed Satellite și Alldro Speed 3G. Ambele vin cu ecrane capacitive de 7 inch și măsoară mai puțin de un centimetru în grosime. în plus, ambele modele vin...

Allview anunța astăzi extinderea gamei de tabelte Alldro Speed cu două noi modele, Alldro Speed Satellite și Alldro Speed 3G. Ambele vin cu ecrane capacitive de 7 inch și măsoară mai puțin de un centimetru în grosime. în plus, ambele modele vin cu procesorul grafic performant Mali 400MP.

Lucian Peticila, general manager Allview declară că de mai bine de 3 luni Alldro Speed e preferatul publicului din România datorită prețului accesibil. Astfel, succesul gamei a dus Allview la decizia de a oferi încă două modele din această serie. Alldro Speed Satellite și Alldro Speed 3G rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich și sunt disponibile pe alb și negru. Aflați că Alldro Speed 3G este chiar prima tabletă Allview care are funcția 3G incorporata și oferă și funcția de apelare vocală.

Speed Satellite oferă funcția GPS și va veni la pachet cu unul dintre cele mai renumite softuri de hărți. Produsele vor sosi pe piața în luna iunie a acestui an, iar prețurile și specificațiile complete vă vor fi oferite în curând pe www.allview.ro.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×