Xiaomi Mi Note 2 va avea și o variantă cu ecran curbat pe margini, al cărei panou frontal a fost fotografiat deja

920 ori
<b>Xiaomi Mi Note 2 va avea și o variantă cu ecran curbat pe margini, al cărei panou frontal a fost fotografiat deja</b>Știam de ceva vreme că Xiaomi pregătește un terminal ultra high end pentru lansare în această toamnă, iar acel model pare a fi Xiaomi Mi Note 2. Se vehiculau 4 versiuni ale handset-ului, inclusiv una cu ecran cu muchii curbate, care e confirmată mai jos..

Știam de ceva vreme că Xiaomi pregătește un terminal ultra high end pentru lansare în această toamnă, iar acel model pare a fi Xiaomi Mi Note 2. Se vehiculau 4 versiuni ale handset-ului, inclusiv una cu ecran cu muchii curbate, care e confirmată mai jos. 

Ceea ce vedeți aici este panoul frontal de pe una dintre versiunile de Mi Note 2, cu muchiile ecranului cu adevărat curbate. Telefonul se poziționează clar că rival pentru Galaxy Note 7 și contribuie la controversă legată de utilitatea acelor muchii, pentru unii doar la nivel estetic, pentru alţii şi ca funcționalitate. 

Xiaomi Mi Note 2, ecran curbat

Unii producători din China, precum Vivo și recent și canadienii BlackBerry au adoptat această abordare, cu mai mult sau mai puțin succes. Rămâne de văzut dacă Mi Note 2 va oferi și funcții speciale pentru acele zone, precum o serie de shortcut-uri sau widget-uri alungite. 
  
Terminalul ar trebui să aducă un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 sau 6 GB RAM, 64 sau 128 GB stocare și un ecran de 5.7 inch Full HD. Așteptăm și un preț accesibil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×