Nokia N85 ajunge pe mana celor de la FCC, cu suport 3G

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.009 ori
<b>Nokia N85 ajunge pe mana celor de la FCC, cu suport 3G</b>Se pare ca exista 2 versiuni ale terminalului Nokia N85: una fara suport 3G, destinata pietei din China, iar cealalta cu suport WCDMA in benzi cu frecvente de 900, 1900 si 2100 MHz. Portiunea de 1900 MHz va permite utilizatorilor sa acceseze servicii 3G,...

Se pare ca exista 2 versiuni ale terminalului Nokia N85: una fara suport 3G, destinata pietei din China, iar cealalta cu suport WCDMA in benzi cu frecvente de 900, 1900 si 2100 MHz. Portiunea de 1900 MHz va permite utilizatorilor sa acceseze servicii 3G, in special in cazul clientilor din SUA.

In mare, telefonul este destinat europenilor, deoarece pe Batranul Continent, frecventa de 2100 MHz si partial si cea de 900 sunt foarte des utilizate. Ambele ofera conectivitate quadband EDGE, astfel ca veti putea sa obtineti o acoperire decenta, dar nu si o viteza foarte mare a conexiunii. Dupa cum constata si Engadgetmobile, Nokia se pricepe la realizarea unor telefoane disponibile in versiuni speciale, care nu functioneaza la capacitate maxima in America de Nord.

Americanii pot spera ca exista si o treia versiune, mai bine dotata la capitolul conectivitate, dar este greu de crezut ca Nokia isi poate neglija clientii astfel. Sa fie vorba despre o teorie a conspiratiei sau pur si simplu Nokia nu investeste destul pentru a cuceri piata americana? Am vazut cat de greu a ajuns Nokia N95 pe piata nord-americana, in vreme ce publicul se lamenta in legatura cu faptul ca europenii foloseau telefonul de mult.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×