Motorola lanseaza 2 difuzoare Bluetooth - MOTOROKR EQ5 si EQ7

1.391 ori
<b>Motorola lanseaza 2 difuzoare Bluetooth - MOTOROKR EQ5 si EQ7</b>Motorola nu a anuntat doar 3 noi telefoane din seria ROKR, ci si 2 noi difuzoare Bluetooth, MOTOROKR EQ5 si EQ7, prezente in imaginea urmatoare: Primul, EQ5 este un difuzor wireless ultra-portabil, permitand utilizatorilor sa asculte muzice si sa preia...

Motorola nu a anuntat doar 3 noi telefoane din seria ROKR, ci si 2 noi difuzoare Bluetooth, MOTOROKR EQ5 si EQ7, prezente in imaginea urmatoare:

Primul, EQ5 este un difuzor wireless ultra-portabil, permitand utilizatorilor sa asculte muzice si sa preia apeluri, toate acestea la o calitate audio incredibila. Accesoriul foloseste tehnologia SRS WOW HD, pentru a obtine sunet de inalta definitie, surround stereo si reducerea efectelor de zgomot si ecou. Bateria lui EQ5 este reincarcabila si neinlocuibila, oferind 8 ore de functionare la o singura incarcare.

Accesoriul poate fi conectat la terminale non-Bluetooth cu ajutorul unui cablu audio de 3.5 mm, iar difuzorul soseste si cu un port microUSB pentru incarcare si playback simultan. In ce priveste dimensiunile, EQ5 masoara 116 x 65 x 15 mm, cantarind 100 de grame. Celalat difuzor, EQ7 este mai degraba un sistem de difuzoare wireless Hi-Fi stereo, incluzand 4 difuzoare puternice JBL plus tehnologia de anulare a zgomotelor de fond si a ecoului. Incarcarea sa se poate face cu ajutorul unui adaptor AC, dar accesoriul foloseste si 4 baterii AA pentru pana la 6 ore de functionare. Difuzorul masoara 169 x 154 x 42 mm si cantareste 440 de grame.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×