Apple poate dezactiva aplicatiile instalate pe iPhone-ul tau de la distanta

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.046 ori
<b>Apple poate dezactiva aplicatiile instalate pe iPhone-ul tau de la distanta</b>Stirea zilei vine de la Gizmodo, care ne informeaza ca Apple poate face ca aplicatiile sa dispara fara urma sau explicatie, atat din App Store, cat si de pe iPhone-ul dumneavoastra. Procesul este realizat cu ajutorul unei liste negre de URL-uri din iPhone...

Stirea zilei vine de la Gizmodo, care ne informeaza ca Apple poate face ca aplicatiile sa dispara fara urma sau explicatie, atat din App Store, cat si de pe iPhone-ul dumneavoastra.

Procesul este realizat cu ajutorul unei liste negre de URL-uri din iPhone OS care sugereaza faptul ca telefonul "suna acasa" din cand in cand pentru a primi instructiuni in legatura cu aplicatiile care trebuie blocate. Jonathan Zdziarsi, de la iPhone Forensics a facut aceasta descoperire a URL-ului, care era ascuns intr-un fisier de configurare din interiorul lui CoreLocation.

Acest feature pare creat pentru a dezactiva aplicatiile corupte si nu pe cele pe care Apple "nu le place" sau pe care le-a sters din App Store. Deocamdata nici o aplicatie nu a aparut pe aceasta lista, fie ca a fost stearsa din magazinul Apple sau nu. Totusi, lucrul grav ramane faptul ca producatorul lui iPhone nu respecta intimitatea clientului, fara a da explicatii si fara a motiva blocarea aplicatiilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×