Nokia N85 si N79 disponibile acum in SUA

3.032 ori
<b>Nokia N85 si N79 disponibile acum in SUA</b>Mos Craciun a venit mai devreme pentru americani in acest an, de vreme ce Nokia tocmai a anuntat ca handseturile Nokia N85 si Nokia N79 sunt acum disponibile in Statele Unite, la timp pentru perioada sarbatorilor. &nbsp; Nokia N85 soseste cu un design...

Mos Craciun a venit mai devreme pentru americani in acest an, de vreme ce Nokia tocmai a anuntat ca handseturile Nokia N85 si Nokia N79 sunt acum disponibile in Statele Unite, la timp pentru perioada sarbatorilor.

 
Nokia N85 soseste cu un design atractiv si functii de divertisment, folosindu-si display-ul OLED de 2.6 inchi pentru a permite vizualizarea continuturilor video de calitate, in vreme ce N79 va fascina publicul prin optiunile de customizare oferite de carcasele Xpress-on. Acestea vor fi disponibile in variante de culoare rosie, alba sau maron, cumparatorul adaptandu-se la sezon prin alegerea uneia dintre acestea.
 
N85 este ideal pentru gameri, deoarece suporta platforma N-Gage si cele mai noi titluri EA Mobile, oferind si o experienta deosebita de web browsing. Ambele terminale sosesc cu camera foto de 5 megapixeli, cu lentile Carl Zeiss, blitzuri dual LED si suport pentru inregistrare video (30 fps). Geotaggingul este de asemenea suportat, dupa cum este si impartasirea continuturilor media prin Share on Ovi sau Flickr.

Nokia N79

 
Telefoanele Nokia vor sosi si cu carduri microSD de 8GB, in cazul lui N85, respectiv 4GB, in cazul lui N79, ele permitand stocarea melodiilor dumneavoastra preferate. In plus, Nokia Maps va fi disponibil pe noile terminale, impreuna cu o licenta pe 3 luni pentru navigare pietonala si asistata vocal.
 
Handseturile din seria N sunt disponibile deblocate in SUA, la magazinele locale, retaileri independenti, online sau prin www.nokiausa.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×