Nokia N95 (Music edition) de 8GB lansat de Craciun!?

2.600 ori
<b>Nokia N95 (Music edition) de 8GB lansat de Craciun!?</b>Dupa cum va anuntam intr-un articol anterior, Nokia a mentionat o versiune de 8GB a modelului N95 drept un viitor terminal pe care il va lansa. Din nefericire suntem deocamdata fortati sa numim aceasta informatie un zvon, cel putin pana Nokia va oferi...

Dupa cum va anuntam intr-un articol anterior, Nokia a mentionat o versiune de 8GB a modelului N95 drept un viitor terminal pe care il va lansa.

Din nefericire suntem deocamdata fortati sa numim aceasta informatie un zvon, cel putin pana Nokia va oferi presei mai multe informatii. Totusi, daca zvonurile sunt reale, este posibil sa vedem o lansare a lui N95 de 8GB in perioada de dupa Craciun. Terminalul va fi de culoare neagra si va include o memorie interna de 8GB, dar si un display putin mai mare decat versiunea originala.

Ce urmeaza acum? Fie o confirmare a noului N95, fie o dezmintire a tuturor zvonurilor, urmata de crunta dezamagire a fanilor telefonului. Parca am mai vazut o astfel de capacitate de stocare si la alt telefon recent lansat... Sa fie oare vorba de Apple iPhone? In conditiile in care Sony Ericsson se pregateste sa lanseze un terminal mobil dotat cu o memorie interna de 9GB, nimic nu ne mai surprinde. Am prefera totusi sa observam o imbunatatire si la megapixelii camerelor incorporate in noile telefoane, deoarece memoria interna nu este o prioritate pentru toti cumparatorii.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×