Duofone, telefonul pentru tine si iubita ta

1.231 ori
<b>Duofone, telefonul pentru tine si iubita ta</b>Stim cu totii genul de cupluri care adora sa faca toate lucrurile impreuna, purtand camasi care puse una langa cealalta formeaza o singura imagine sau un singur cuvant. Cum ar fi ca aceste dovezi de dragoste sa se materializeze intr-un terminal destinat...

Stim cu totii genul de cupluri care adora sa faca toate lucrurile impreuna, purtand camasi care puse una langa cealalta formeaza o singura imagine sau un singur cuvant. Cum ar fi ca aceste dovezi de dragoste sa se materializeze intr-un terminal destinat indragostitilor?

Conceptul Duofone este un handset futuristic de tip candybar care permite ca doua telefoane de acelasi tip sa se "cupleze" . Astfel, daca unul dintre terminale are bateria "moarta", celalalt o va incarca transferandu-i energia necesara. Nu stim cat de comod va fi pentru iubiti sa utilizeze doua astfel de telefoane in acelasi timp, dar de dragul originalitatii recunoastem ca merita apreciata aceasta tentativa.

Cu putina imaginatie, cele doua hanseturi puse la incarcat simultan seamana cu un cuplu in pat. Daca vom beneficia de Duofone la pretul unui singur terminal mobil, vanzarile ar putea exploda, evident de Valentine's Day sau de alte sarbatori care aduc familiile impreuna. Toate celelalte beneficii ale conceptului sunt evidente, de la cantitatea dubla de memorie, la faptul ca vom beneficia de 2 display-uri.

Cine va plati pentru Duofone, totusi? El sau ea?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×