Nokia Normandy menționat pe site-ul unui retailer vietnamez, cu câteva detalii noi

1.456 ori
<b>Nokia Normandy menționat pe site-ul unui retailer vietnamez, cu câteva detalii noi</b>Se pare că nu poate trece o săptămână fără noi scurgeri de informații și detalii legate de telefonul Nokia cu Android, cunoscut drept Normandy sau Nokia X. Handsetul a apărut acum pe site-ul unui retailer vietnamez și avem și câteva detalii...

Se pare că nu poate trece o săptămână fără noi scurgeri de informații și detalii legate de telefonul Nokia cu Android, cunoscut drept Normandy sau Nokia X. Handsetul a apărut acum pe site-ul unui retailer vietnamez și avem și câteva detalii noi.

Cel mai mare retailer online din Vietnam, Gioididong.com a publicat a listat produsul Normandy în ofertă sa. Handsetul rulează Android și vine cu un display de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 854 pixeli, procesor dual core Snapdragon 200 de 1 GHz, 512 MB RAM și 4 GB memorie internă. Avem parte și de un slot microSD cu suport pentru până la 32 GB.

Nokia Normandy

Acesta este un device dual SIM dotat cu camera de 5 megapixeli, iar versiunea sa de Android este ușor modificată. Detaliile de pe site-ul vietnamez includ și suportul pentru Google Now, Google Play Store, YouTube și alte aplicații Google. Tot ce lipsește aici este un preț și o dată de lansare, dar sunt sigur că le vom afla în curând. Sunteți gata de Nokia X?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×