Nokia Normandy menționat pe site-ul unui retailer vietnamez, cu câteva detalii noi

1.432 ori
<b>Nokia Normandy menționat pe site-ul unui retailer vietnamez, cu câteva detalii noi</b>Se pare că nu poate trece o săptămână fără noi scurgeri de informații și detalii legate de telefonul Nokia cu Android, cunoscut drept Normandy sau Nokia X. Handsetul a apărut acum pe site-ul unui retailer vietnamez și avem și câteva detalii...

Se pare că nu poate trece o săptămână fără noi scurgeri de informații și detalii legate de telefonul Nokia cu Android, cunoscut drept Normandy sau Nokia X. Handsetul a apărut acum pe site-ul unui retailer vietnamez și avem și câteva detalii noi.

Cel mai mare retailer online din Vietnam, Gioididong.com a publicat a listat produsul Normandy în ofertă sa. Handsetul rulează Android și vine cu un display de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 854 pixeli, procesor dual core Snapdragon 200 de 1 GHz, 512 MB RAM și 4 GB memorie internă. Avem parte și de un slot microSD cu suport pentru până la 32 GB.

Nokia Normandy

Acesta este un device dual SIM dotat cu camera de 5 megapixeli, iar versiunea sa de Android este ușor modificată. Detaliile de pe site-ul vietnamez includ și suportul pentru Google Now, Google Play Store, YouTube și alte aplicații Google. Tot ce lipsește aici este un preț și o dată de lansare, dar sunt sigur că le vom afla în curând. Sunteți gata de Nokia X?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×