Phabletul LG G Pro 2 confirmat pentru debutul În luna februarie

Autor:  | Publicat în:  LG 1.327 ori
<b>Phabletul LG G Pro 2 confirmat pentru debutul În luna februarie</b>înainte să ne bucurăm la ideea unui LG G3, va trebui să asistăm la debutul unui nou phablet LG, din seria Optimus G Pro. La brandul Optimus s-a renunțat, după cum știți, deci noul model se va numi LG G Pro 2 și va sosi în luna februarie. &nbsp;...

înainte să ne bucurăm la ideea unui LG G3, va trebui să asistăm la debutul unui nou phablet LG, din seria Optimus G Pro. La brandul Optimus s-a renunțat, după cum știți, deci noul model se va numi LG G Pro 2 și va sosi în luna februarie.

Phabletul LG G Pro

Avem deja confirmarea acestei lansări, care vine chiar de la LG. Acesta va fi un smartphone premium cu ecran mare și cel mai probabil cu rezoluție 2K. Modelul Optimus G Pro de anul trecut a debutat tot în februarie, cu un procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM și ecran de 5.5 inch cu rezoluție Full HD. Acum LG G2 Pro va rula Android 4.4 KitKat din start, va avea o nouă interfața customizata, probabil cea de pe LG G Flex și va sosi cu 3 GB RAM.

Rețineți că unele dintre acestea sunt speculații personale și altele sunt scăpări. Nu m-ar mira ca G Pro 2 să aibă o diagonală de 6 inch și să bazeze pe un CPU Snapdragon 800, sau chiar un Snapdragon 805, cine știe? în cele din urmă mă aștept să vedem și noi gesturi de control și camera cu captura video 4K la bordul său.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×