Nokia nu returneaza banii primiti in Germania

1.166 ori
<b>Nokia nu returneaza banii primiti in Germania</b>Cel mai mare producator de terminale mobile din lume, Nokia a anuntat ca nu va returna cei 60 de milioane de euro solicitati de landul german Renania de Nord-Westfalia, dupa cum ne informeaza frontnews.ro. Aceasta suma reprezinta totalul subventiilor...

Cel mai mare producator de terminale mobile din lume, Nokia a anuntat ca nu va returna cei 60 de milioane de euro solicitati de landul german Renania de Nord-Westfalia, dupa cum ne informeaza frontnews.ro.

Aceasta suma reprezinta totalul subventiilor primite de catre compania finlandeza de la statul german, dar si dobanzile aferente. Motivatia acestei returnari este, conform ministrului economiei al landului Renania de Nord-Westfalia faptul ca Nokia nu a creat locuri de munca, dupa cum se angajase initial. In cazul in care finlandezii nu returneaza suma, ei vor fi dati in judecata de catre autoritatile germane.

Se pare ca o actiune legala este foarte posibila, de vreme ce Kristina Bohlmann, purtatorul de cuvant Nokia a declarat ca producatorul de telefoane isi va pastra pozitia si considera ca si-a indeplinit obligatiile. Exista si posibilitatea unei rezolvari fara actionarea in justitie a gigantului finlandez, prin implicarea Nokia in dezvoltarea unui parc tehnologic la Bochum. De asemenea compania va putea initia programe de calificare profesionala pentru fostii angajati Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×