Internet Orange sau Vodafone pe laptopul tau?

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 3.655 ori
<b>Internet Orange sau Vodafone pe laptopul tau?</b>Dupa ce v-am prezentat cu 2 zile in urma "de ce vand operatorii de telefonie mobila laptopuri" http://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/de-ce-vand-operatorii-de-telefonie-laptopuri_2725.html a venit momentul sa analizam ofertele de Internet mobil ale celor...

Dupa ce v-am prezentat cu 2 zile in urma "De ce vand operatorii de telefonie mobila laptopuri" a venit momentul sa analizam ofertele de Internet mobil ale celor mai mari jucatori de pe piata telefoniei mobile din Romania. Vodafone si Orange concureaza si la acest capitol, oferindu-le clientilor lor conectivitate broadband de top, serviciile fiind privite si sub lupa celor de la smartfinancial.ro.

Abonamentele de Internet oferite de catre operatori au avantajul vitezei mai mari si al disponibilitatii pe laptop sau PC-uri desktop. De asemenea, un alt avantaj il reprezinta usurinta de utilizare, dar si tarife rezonabile pentru acest tip de conexiuni. In oferta Orange descoperim solutia Business Everywhere, care furnizeaza clientului un card de date (ZTE sau Novatel) sau modem USB (Amoi/Huawei, Option HSUPA, Option ICON 225). Iata si variantele incluse in cadrul acestui serviciu:  Internet Day Unlimited (5 euro/luna) , Internet Night & Weekend (8 euro/luna pentru 3G si 10euro/luna pt 3G+), Internet Unlimited Home (15euro/luna pentru 3G si 20 euro/luna pentru 3G+).

Cei de la Vodafone ofera serviciile Unlimited Mobile Internet si Mobile Internet & Office, primul in varianta de 1 Mbps la pretul de 10.71 euro/luna si in varianta de 3.6 Mbps la pretul de 17.85 euro/luna. In ce priveste abonamentele Mobile Internet & Office acestea pot sosi in variante de 3.6 Mbps, trafic inclus de 1GB si pret de 14.28 euro, sau 3.6 Mbps la preturi de 17.85 euro/21.42 euro/32.12 euro si trafic inclus de 2/4/8 GB (preturile includ TVA).

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×