Detalii despre Samsung Glyde U940

2.697 ori
<b>Detalii despre Samsung Glyde U940</b>Verizon se pregateste sa lanseze un rival al lui iPhone, sub forma lui Samsung Glyde U940, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare. Terminalul este dotat cu interfata Croix, feedback haptic, tastatura QWERTY si display touchscreen. De asemenea...

Verizon se pregateste sa lanseze un rival al lui iPhone, sub forma lui Samsung Glyde U940, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare.

Terminalul este dotat cu interfata Croix, feedback haptic, tastatura QWERTY si display touchscreen. De asemenea Glyde U940 va include si un web browser cu suport complet HTML, dar si o super-camera de 5 megapixeli. Verizon deja ofera LG Voyager drept un concurent pentru iPhone, iar Glyde ar reprezenta inca un motiv pentru fanii terminalului Apple sa isi schimbe preferintele.

De mentionat este faptul Samsung Glyde U940 este versiunea americana a lui Samsung F700 Croix si ca terminalul include un display sensibil la presiunea exercitata de degetele utilizatorului. Din pacate feedbackul pseudo-haptic devine enervant la un moment dat, deoarece utilizatorul nu poate dori ca intreg terminalul sa vibreze la fiecare atingere a ecranului. Acum ramane doar sa asteptam acest terminal, sub numele de F700 si in Romania, pentru a decide daca merita achizitia sau nu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×