Nokia patenteaza telefonul cilindric

1.367 ori
<b>Nokia patenteaza telefonul cilindric</b>Afland ca Nokia a patentat un design cilindric de telefon, instinctiv ne uitam peste conceptele de terminale Tube si ultimele imagini-spion ale handseturilor finlandeze. Sa fie acesta viitorul telefoanelor produse de Nokia? Desi conceptul din imagine nu...

Afland ca Nokia a patentat un design cilindric de telefon, instinctiv ne uitam peste conceptele de terminale Tube si ultimele imagini-spion ale handseturilor finlandeze. Sa fie acesta viitorul telefoanelor produse de Nokia?

Desi conceptul din imagine nu pare prea practic, el are potential in ce priveste un display mai lat, dar per total proiectul nu pare fezabil. Ar fi interesant ca acest design sa fie gandit astfel incat el sa includa un proiector, sau poate avem de-a face cu un low-end, a carui principala functie este cea de ... lanterna.

Designul telefonul Nokia din imagine aminteste (vag) de modelul Aeon, pe care-l asteptam de luni bune si care a fost deja copiat cu succes in China. Un avantaj aparent al acestui handset ar fi usurinta cu care se pot rula jocurile mobile pe el. Dispunand de o tastatura laterala si (poate) si de un touchscreen in partea stanga, am putea utiliza platforma de gaming N-Gage la potentialul ei maxim. Avand in vedere faptul ca si unele dintre conceptele de PSP Phone adoptau un astfel de design, un "gaming phone" Nokia nu este exclus, desi stim cu totii ce esec a fost terminalul N-Gage.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×