Sony Ericsson Z770i, acum impodobit cu aur

1.361 ori
<b>Sony Ericsson Z770i, acum impodobit cu aur</b>Daca nu mai puteti astepta pana la marile lansari Sony Ericsson de maine, va puteti consola cu un telefon Z770i aurit, sau mai bine zis editia Exquisite Gold a lui Sony Ericsson Z770i. Varianta neagra a handsetului este acum aurita si suporta...

Daca nu mai puteti astepta pana la marile lansari Sony Ericsson de maine, va puteti consola cu un telefon Z770i aurit, sau mai bine zis editia Exquisite Gold a lui Sony Ericsson Z770i.

Varianta neagra a handsetului este acum aurita si suporta conectivitate UMTS/HSDPA 2100 si GSM/EDGE (900/1800/1900 MHz), sosind cu o baterie ce ofera 8.5 ore de convorbire. Din pacate pretiosul terminal este disponibil doar in Hong Kong la un pret inca neanuntat, dar destul de mare, banuim noi, incat sa-l faca ideal pentru o starleta sau un fotbalist de EURO 2008.

Ce specificatii are Z770i? Ei bine, avem de-a face cu un handset slim si atractiv, dotat cu tastatura cu feedback tactil, Bluetooth 2.0 + EDR, display intern de 2.2 inchi si radio FM cu suport RDS. Acest Sony Ericsson este dotat si cu Google Maps, display extern monocrom, NetFront 3.4, dar aceste specificatii nu ii anuleaza si unele defecte. Printre acestea din urma se numara lipsa cardului de memorie cu care sosea de obicei un astfel de telefon si lipsa unui cablu USB, mai mult decat necesar pentru un handset modern (si pretios).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×