Nokia recunoaste ca televiziunea mobila avanseaza greu

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.163 ori
<b>Nokia recunoaste ca televiziunea mobila avanseaza greu</b>Nokia a afirmat cu cateva zile in urma ca incercarea sa de a promova televiziunea mobila nu a reusit, in masura in care gigantul finlandez a sperat. Compania promoveaza serviciile de televiziune destinate terminalelor mobile de ani buni, iar tehnologia...

Nokia a afirmat cu cateva zile in urma ca incercarea sa de a promova televiziunea mobila nu a reusit, in masura in care gigantul finlandez a sperat.

Compania promoveaza serviciile de televiziune destinate terminalelor mobile de ani buni, iar tehnologia promovata de finlandezi (DVB-H) a fost deja adoptata ca standard de catre UE. Totusi, un numar mic de operatori de pe "Batranul Continent" au lansat servicii de televiziune mobile. Niklas Savander, bossul sectiunii de servicii Internet, de la Nokia a recunoscut in cadrul unei conferinte de presa din Helsinki ca televiziunea mobila stagneaza in Europa.

Majoritatea consumatorilor care se uita la programe TV pe telefonul mobil folosesc terminale 3G, aducandu-le profituri insemnate operatorilor cu ajutorul retelelor 3G utilizate si a tarifelor pentru transferul de date. Totusi, aceste servicii limiteaza calitatea imaginii si numarul de utilizatori. Se pare ca publicul este mai tentat de clipurile video "la cerere" decat de o transmisiune TV, disponibila pentru toti utilizatorii. Prima optiune ar avea mai mult succes, imaginea avand o mai buna calitate, in comparatie cu video streamingul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×