Nokia RM-714/Nokia 311 a ajuns la FCC - un telefon touch cu Meltemi?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.024 ori
<b>Nokia RM-714/Nokia 311 a ajuns la FCC - un telefon touch cu Meltemi?</b>Nokia pregătește debutul unui alt sistem de operare, un MeeGo mai lite denumit Meltemi pentru telefoane de tip smartphone, dar cu preț redus. Este un zvon și nu avem nicio confirmare oficială. Pe la FCC - Federal Communication Commisssion din SUA - a...

Nokia pregătește debutul unui alt sistem de operare, un MeeGo mai lite denumit Meltemi pentru telefoane de tip smartphone, dar cu preț redus. Este un zvon și nu avem nicio confirmare oficială. Pe la FCC - Federal Communication Commisssion din SUA - a trecut un telefon touch după cum vedeți imaginea de mai jos.

Pe baza sa au început să se facă tot felul de presupuneri. Se spune că ar fi dezvoltat cu Meltemi sau pe Series 40. Nu se știe sigur.

Va fi interesant dacă vor porta interfața bazată pe swipe și către Meltemi. Cred că Nokia mizează pe prea multe sisteme de operare și ar trebui să se focuseze pe unul sau maxim două dintre ele. La ora actuală ei comercializează telefoane cu MeeGo, Windows Phone 7.5 Mango, Nokia Belle, Series 40. Urmează să abordeze Windows Phone Tango care funcționează și pe telefoane mai ieftine, Meltemi se anunță în viitor.

Legat de handsetul ce a trecut pe la FCC nu se știe mare lucru sub aspect tehnic, dar cu siguranță vor sosi mai multe detalii în viitorul apropiat.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×