Nokia pregătește un alt telefon touch and type

1.054 ori
<b>Nokia pregătește un alt telefon touch and type</b>Seria Touch and Type de la Nokia cred că s-a comercializat bine pe piețele emergente. A fost patentat un design ce scoate în evidență un alt telefon ce va fi poziționat în seria respectivă. Este un slider cu tastatură alfanumerică și display ce...

Seria Touch and Type de la Nokia cred că s-a comercializat bine pe piețele emergente. A fost patentat un design ce scoate în evidență un alt telefon ce va fi poziționat în seria respectivă. Este un slider cu tastatură alfanumerică și display ce se spune că ar fi touch.

Nu cred că va ieși în evidență la capitolul hardware ci mai degrabă prin prețul redus și raportul bune dintre preț și tehnologia încorporată. Este prematur să mă exprim cu privire la funcțiile încorporate și mai ales că avem o singură imagine, un design patentat de compania finlandeză pe data de 14.02.2012.

Presupun că lansarea se va realiza în perioada imediat următoare și cred că debutul se va produce în India - locul în care Nokia stă bine ca market share.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×