Display-ul flexibil de la Samsung primește un nume oficial: Youm

1.689 ori
<b>Display-ul flexibil de la Samsung primește un nume oficial: Youm</b>E săptămâna inovației se pare, astfel că după ochelarii Google Project Glass, acum și Samsung anunță o evoluție a ecranelor sale flexibile. Display-urile în cauză au acum și un nume - Youm, iar producătorul coreean ne promite că această...

E săptămâna inovației se pare, astfel că după ochelarii Google Project Glass, acum și Samsung anunță o evoluție a ecranelor sale flexibile. Display-urile în cauză au acum și un nume - Youm, iar producătorul coreean ne promite că această tehnologie a evoluat destul de mult încât să poată fi pusă în practică și asta în curând.

Samsung Youm a fost deja patentat împreună cu numele de tehnologii WAMOLED, FAMOLED, PAMOLED și TAMOLED și acum se zvonește că vom vedea primul device cu un ecran flexibil încă din acest an. Mai jos vedeți în acțiune un prototip care oferă o privire asupra viitorului terminalelor mobile. Noile ecrane nu sunt doar interesante pentru că sunt flexibile, ci și pentru că sunt foarte rezistente, mai ușoare și mai subțiri. Rezultatul va fi o serie de telefoane și tablete mai subțiri și cu corp flexibil, poate chiar și ceasuri/brățări care devin telefoane, o temă des explorată de concepte.

Samsung poate atinge aceste performanțe înlăturând cât mai multe straturi de display, în special pe cele solide și cele din sticlă. Rezultatul este Youm care are 4 straturi: Polariser, Encap, stragul Organic și pelicula TFT. Primele terminale cu display-ul acesta le așteptăm la finalul lui 2012, cu posibilitatea de a întârzia până la începutul lui 2013. Vă imaginați un Samsung Galaxy S IV flexibil?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×