Nokia și fotografii făcute cu N9

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.833 ori
<b>Nokia și fotografii făcute cu N9</b>Pe blogul oficial al Nokia au fost publicate o sumă de fotografii făcute cu Nokia N9. Imaginile sunt superbe și o parte din ele le puteți vedea mai jos. Camera foto de pe Nokia N9 are un senzor de 8 Megapixeli iar optica lentilei este furnizată de...

Pe blogul oficial al Nokia au fost publicate o sumă de fotografii făcute cu Nokia N9. Imaginile sunt superbe și o parte din ele le puteți vedea mai jos. Camera foto de pe Nokia N9 are un senzor de 8 Megapixeli iar optica lentilei este furnizată de Carl Zeiss - o garanție pentru calitate. Filmează și HD la 30 fps și presupun că nu va trece mult până vor pune și clipuri filmate cu N9.

Telefonul ne-a creat o impresie bună la prezentarea oficială în țara noastră despre care puteți citi aici. Din păcate, Stepehen Elop - CEO al Nokia a declaratN9 este primul și ultimul telefon cu MeeGo din portofoliul finlandezilor. Sunt foarte multe persoane din zona tech care-și pun întrebarea de ce Nokia nu a ales MeeGo pe mai departe în defavoarea Windows Phone 7.

Să revenim la imagini. Sunt de-a dreptul superbe. Culorile sunt puternice, dar se vede clar că N8 este regele în domeniu dacă îmi permiteți această exprimare. Gândiți-vă că Nokia N9 este încă în stadiul de prototip și nu este versiunea finalizată, de producție. MeeGo continuă tradiția Symbian în camera phones de top.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×