Nokia și fotografii făcute cu N9

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.836 ori
<b>Nokia și fotografii făcute cu N9</b>Pe blogul oficial al Nokia au fost publicate o sumă de fotografii făcute cu Nokia N9. Imaginile sunt superbe și o parte din ele le puteți vedea mai jos. Camera foto de pe Nokia N9 are un senzor de 8 Megapixeli iar optica lentilei este furnizată de...

Pe blogul oficial al Nokia au fost publicate o sumă de fotografii făcute cu Nokia N9. Imaginile sunt superbe și o parte din ele le puteți vedea mai jos. Camera foto de pe Nokia N9 are un senzor de 8 Megapixeli iar optica lentilei este furnizată de Carl Zeiss - o garanție pentru calitate. Filmează și HD la 30 fps și presupun că nu va trece mult până vor pune și clipuri filmate cu N9.

Telefonul ne-a creat o impresie bună la prezentarea oficială în țara noastră despre care puteți citi aici. Din păcate, Stepehen Elop - CEO al Nokia a declaratN9 este primul și ultimul telefon cu MeeGo din portofoliul finlandezilor. Sunt foarte multe persoane din zona tech care-și pun întrebarea de ce Nokia nu a ales MeeGo pe mai departe în defavoarea Windows Phone 7.

Să revenim la imagini. Sunt de-a dreptul superbe. Culorile sunt puternice, dar se vede clar că N8 este regele în domeniu dacă îmi permiteți această exprimare. Gândiți-vă că Nokia N9 este încă în stadiul de prototip și nu este versiunea finalizată, de producție. MeeGo continuă tradiția Symbian în camera phones de top.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×