Nokia N9 este primul și ultimul telefon MeeGo, confirma CEO-ul Nokia, Stephen Elop

3.212 ori
<b>Nokia N9 este primul și ultimul telefon MeeGo, confirma CEO-ul Nokia, Stephen Elop</b>într-un interviu cu publicația finlandeză Helsing Sanomat, CEO-ul Nokia Stephen Elop a confirmat faptul că Nokia N9 este primul și ultimul model MeeGo al companiei nordice. Se pare că această decizie nu se va schimba, chiar dacă telefonul devine...

într-un interviu cu publicația finlandeză Helsing Sanomat, CEO-ul Nokia Stephen Elop a confirmat faptul că Nokia N9 este primul și ultimul model MeeGo al companiei nordice. Se pare că această decizie nu se va schimba, chiar dacă telefonul devine un hit în vânzări.

Vă reamintim că Nokia N9 a fost anunțat la începutul acestei săptămâni în Singapore, la Nokia Connection 2011, dar și în România, în cadrul unui eveniment ce a inclus și testarea prototipului lui N9. Terminalul are și un preț provizoriu, de aproximativ 660 de dolari, în varianta sa de 16 GB. Revenind la interviul lui Stephen Elop, oficialul s-a axat mai mult pe viitoarele modele Windows Phone, decât pe acest debut al lui MeeGo.

CEO-ul a afirmat că operatorii telecom și consumatorii care au avut ocazia să testeze un Nokia cu Windows Phone au oferit feedback pozitiv în legătură cu terminalul. Elop a promis și că în curând vom vedea noi tehnlologii Nokia care vor îmbunătăți competitivitatea producătorului de telefoane în segmentul mobil.

Acest lucru se va întâmpla cel mai probabil la Nokia World 2011, în toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×