Nokia si Microsoft intr-o afacere Windows Mobile?!

1.395 ori
<b>Nokia si Microsoft intr-o afacere Windows Mobile?!</b>Ultimele zvonuri care leaga numele celor 2 companii anuntau lansarea unui terminal, pe numele sau Nokia N94i, dezvaluit acum ca impostor de catre cei de la engadgetmobile. Exista totusi posibilitatea unei colaborari intre cei 2 giganti, in cazul in care...

Ultimele zvonuri care leaga numele celor 2 companii anuntau lansarea unui terminal, pe numele sau Nokia N94i, dezvaluit acum ca impostor de catre cei de la engadgetmobile. Exista totusi posibilitatea unei colaborari intre cei 2 giganti, in cazul in care nu vom asista la o noua infirmare.

Conform directorului de marketing al sectiunii de telecomunicatii Microsoft, John Starkweather, producatorul lui Windows Mobile se afla in discutii cu Nokia. Acestea au ca scop implementarea sistemului de operare Windows Mobile pe terminale Nokia. Oare va renunta compania finlandeza la celebrul Symbian, in conditiile in care Windows Mobile 7 devine atat de promitator pentru terminalele touch, dupa cum va aratam in acest articol.

In cazul in care Nokia observa ca va "ramane in urma", fata de ceilalti producatori, gata de a intra in era touchscreen, este foarte posibil sa asistam la o schimbare de sistem de operare standard. Totul se rezuma la functionalitate: daca Windows Mobile este mai functional pe noile telefoane Nokia, finlandezii vor renunta la Symbian. Exista totusi posibilitatea ca o noua platforma S60 sa schimbe aceasta tentatie a producatorului de a folosi produsul celor de la Microsoft, dar Mobile World Congress ne va arata potentialul noii platforme Symbian.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×