Google Phone soseste luni...sau macar platforma sa

1.298 ori
<b>Google Phone soseste luni...sau macar platforma sa</b>Reuters ne informeaza ca designerul britanic de chipuri ARM va prezenta un prototip de terminal mobil Android si platforma folosita de acesta saptamana viitoare, in cadrul Mobile World Congress. Google planuieste sa lanseze terminale sub brandul sau si...

Reuters ne informeaza ca designerul britanic de chipuri ARM va prezenta un prototip de terminal mobil Android si platforma folosita de acesta saptamana viitoare, in cadrul Mobile World Congress.

Google planuieste sa lanseze terminale sub brandul sau si servicii, folosind platforma comerciala Android, catre sfarsitul acestui an. Reprezentantii gigantului motoarelor de cautare si cei ARM au refuzat sa comenteze pe seama acestui zvon. Google a infiintat o alianta care include peste 30 de operatori, producatori de handseturi, softuri si chipuri, in noiembrie. Acestia au inceput dezvoltarea lui Android, sistem de operare bazat pe softuri open-source.

T-Mobile si HTC au anuntat ca planuiesc sa lanseze handseturi bazate pe platforma Android pana la finalul acestui an. Intrarea celor de la Google in industria wireless va declansa cu siguranta ostilitati din partea operatorilor cu care colaboreaza compania. De asemenea, aceasta mutare va amplifica concurenta dintre Google, Nokia, Microsoft si Apple. Deja Google concureaza cu AT&T si Verizon Wireless, participand la licitatia pentru spectrul wireless de 750MHz. Intre timp analistii estimeaza ca Android va fi prezent pe 2% dintre smartphone-urile lansate in acest an.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×