Samsung va anunta un nou smartphone astazi!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.307 ori
<b>Samsung va anunta un nou smartphone astazi!</b>Dupa ce Sony Ericsson ne promite o serie de telefoane mobile care sa rivalizeze cu iPhone si Samsung s-a pregatit de Mobile World Congress cu un smartphone nou-nout. Producatorul va lansa un nou telefon mobil in Marea Britanie, astazi, conform celor de la...

Dupa ce Sony Ericsson ne promite o serie de telefoane mobile care sa rivalizeze cu iPhone si Samsung s-a pregatit de Mobile World Congress cu un smartphone nou-nout.

Producatorul va lansa un nou telefon mobil in Marea Britanie, astazi, conform celor de la Pocket-lint. Desi detaliile lipsesc aproape cu desarsire la ora actuala, se pare ca noul terminal va fi lansat ca avampremiera a showului Mobile World Congress. Handsetul va rula sistemul de operare Windows Mobile 6, iar anuntul vine la doar 2 zile, dupa ce compania a lansat modelul U600.

Acest terminal mobil este o versiune de culoare neagra a celebrului telefon Samsung, care adauga feedback haptic pe lista sa de specificatii tehnice. Astfel, utilizatorii sai vor simti feedbackul telefonului, atunci cand vor folosi tastele touch-sensitive. Vom vedea de-a lungul zilei despre ce terminal este vorba si va vom tine la curent cu toate surprizele pregatite de Samsung, Nokia, Sony Ericsson sau Motorola in avampremiera showului de la Barcelona.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×