Samsung va anunta un nou smartphone astazi!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.317 ori
<b>Samsung va anunta un nou smartphone astazi!</b>Dupa ce Sony Ericsson ne promite o serie de telefoane mobile care sa rivalizeze cu iPhone si Samsung s-a pregatit de Mobile World Congress cu un smartphone nou-nout. Producatorul va lansa un nou telefon mobil in Marea Britanie, astazi, conform celor de la...

Dupa ce Sony Ericsson ne promite o serie de telefoane mobile care sa rivalizeze cu iPhone si Samsung s-a pregatit de Mobile World Congress cu un smartphone nou-nout.

Producatorul va lansa un nou telefon mobil in Marea Britanie, astazi, conform celor de la Pocket-lint. Desi detaliile lipsesc aproape cu desarsire la ora actuala, se pare ca noul terminal va fi lansat ca avampremiera a showului Mobile World Congress. Handsetul va rula sistemul de operare Windows Mobile 6, iar anuntul vine la doar 2 zile, dupa ce compania a lansat modelul U600.

Acest terminal mobil este o versiune de culoare neagra a celebrului telefon Samsung, care adauga feedback haptic pe lista sa de specificatii tehnice. Astfel, utilizatorii sai vor simti feedbackul telefonului, atunci cand vor folosi tastele touch-sensitive. Vom vedea de-a lungul zilei despre ce terminal este vorba si va vom tine la curent cu toate surprizele pregatite de Samsung, Nokia, Sony Ericsson sau Motorola in avampremiera showului de la Barcelona.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×