Samsung va anunta un nou smartphone astazi!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.339 ori
<b>Samsung va anunta un nou smartphone astazi!</b>Dupa ce Sony Ericsson ne promite o serie de telefoane mobile care sa rivalizeze cu iPhone si Samsung s-a pregatit de Mobile World Congress cu un smartphone nou-nout. Producatorul va lansa un nou telefon mobil in Marea Britanie, astazi, conform celor de la...

Dupa ce Sony Ericsson ne promite o serie de telefoane mobile care sa rivalizeze cu iPhone si Samsung s-a pregatit de Mobile World Congress cu un smartphone nou-nout.

Producatorul va lansa un nou telefon mobil in Marea Britanie, astazi, conform celor de la Pocket-lint. Desi detaliile lipsesc aproape cu desarsire la ora actuala, se pare ca noul terminal va fi lansat ca avampremiera a showului Mobile World Congress. Handsetul va rula sistemul de operare Windows Mobile 6, iar anuntul vine la doar 2 zile, dupa ce compania a lansat modelul U600.

Acest terminal mobil este o versiune de culoare neagra a celebrului telefon Samsung, care adauga feedback haptic pe lista sa de specificatii tehnice. Astfel, utilizatorii sai vor simti feedbackul telefonului, atunci cand vor folosi tastele touch-sensitive. Vom vedea de-a lungul zilei despre ce terminal este vorba si va vom tine la curent cu toate surprizele pregatite de Samsung, Nokia, Sony Ericsson sau Motorola in avampremiera showului de la Barcelona.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×