Nokia si Orange colaboreaza la nivel international

1.720 ori
<b>Nokia si Orange colaboreaza la nivel international</b>Orange si Nokia au anuntat astazi un parteneriat strategic international, prelungind astfel prima intelegere semnata de catre cele 2 companii in luna februarie a acestui an. Operatorul si producatorul de handseturi vor colabora pentru cel putin 3 ani,...

Orange si Nokia au anuntat astazi un parteneriat strategic international, prelungind astfel prima intelegere semnata de catre cele 2 companii in luna februarie a acestui an.

Operatorul si producatorul de handseturi vor colabora pentru cel putin 3 ani, perioada in care vor fi lansate 10 telefoane Nokia in seria Orange Signature. De asemenea, operatorul portocaliu va oferi servicii de advertising, muzicale si de gaming, plus servicii navigationale pe terminalele Nokia. Serviiciile si terminalele multimedia vor fi lansate pe 9 piete importante in 2008, clientii avand acces la Orange Music Store, jocuri NGage si Nokia Maps.

Prin intermediul programului Orange Signature toate serviciile vor fi integrate in interfata familiara Orange, oferind un acces mai rapid la informatii si divertisment. Cele 2 companii spera sa creeze 10 milioane de utilizatori Mobile Maps pe terminalele Nokia branduite Orange pana in 2010. Ramane de vazut ce replica va da Vodafone si ce producator de terminale se va alia cu operatorul britanic, care mai nou are si celebrul Apple iPhone in oferta sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×