Modulul de camera Sharp de 5 megapixeli, cel mai mic din lume

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.311 ori
<b>Modulul de camera Sharp de 5 megapixeli, cel mai mic din lume</b>Sharp tocmai a anuntat noul sau modul de camera de 5 megapixeli ce poarta numele de RJ63SC100. Avem de-a face cu cel mai mic modul din lume, dupa cum puteti constata si din imaginea de mai jos: Modulul camerei Sharp masoara doar 9.5 x 9.5 x 6.6mm si...

Sharp tocmai a anuntat noul sau modul de camera de 5 megapixeli ce poarta numele de RJ63SC100. Avem de-a face cu cel mai mic modul din lume, dupa cum puteti constata si din imaginea de mai jos:

Modulul camerei Sharp masoara doar 9.5 x 9.5 x 6.6mm si suporta autofocus, pentru a obtine o mai buna calitate a imaginii. Productia de masa va incepe din iulie, dupa ce unitatea test va fi trimisa catre fabrica saptamana viitoare. Un astfel de modul inseamna ca viitoarele handseturi vor avea dimensiuni mai mici, desi nu suntem siguri daca se poate, dupa performantele celebrului terminal modu. De asemenea o camera cum este cea Sharp va avea un consum mai scazut, permitand o viata prelungita a bateriei.

Acum trebuie doar ca numarul de megapixeli sa creasca, iar dimensiunile sa ramana neschimbate, pentru ca standardul camerelor foto incorporate in telefoane mobile sa evolueze. Cu cateva zile in urma vedeam o solutie ideala pentru includerea tuturor functiilor si capacitatilor de operare in orice retea pe un singur chipset de telefon mobil. Acum, modulul de camera tocmai s-a micsorat... Cat de mici vor fi telefoanele viitorului?

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×