Sony Ericsson G702 "BeiBei" testat de FCC

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.329 ori
<b>Sony Ericsson G702 "BeiBei" testat de FCC</b>V-am oferit informatii numeroase despre handsetul BeiBei, inca din vremea cand era un zvon si aparea in imagini "secrete" impreuna cu Sony Ericsson Paris. Acum P5 este ca si anuntat oficial, iar BeiBei soseste la FCC pentru teste. Stim ca acest Sony...

V-am oferit informatii numeroase despre handsetul BeiBei, inca din vremea cand era un zvon si aparea in imagini "secrete" impreuna cu Sony Ericsson Paris. Acum P5 este ca si anuntat oficial, iar BeiBei soseste la FCC pentru teste.

Stim ca acest Sony Ericsson G702 este dotat cu Symbian, modelul din imagine fiind varianta G702c. Handsetul va suporta conectivitate 3G in banda de 2100 Mhz, dar si quadband GSM plus EDGE pentru calatorii peste Ocean si in Asia. Pe lista de specificatii a noului terminal descoperim un GPS, WiFi, un display touchscreen in stil G700 si G900 si numeroase micro-taste. Acestea sunt plasate in apropierea mecanismului central de scroll, fiind, dupa parerea noastra, o idee extrem de proasta.

Cum vom apasa aceste taste? Poate cu un stylus sau cu niste degete de pianist... E posibil ca acest hansdset sa aiba taste mai incomode chiar decat pareau cele virtuale ale QWERTY-ului lui iPhone. Nu cunoastem inca data de lansare si pretul lui BeiBei, dar banuim ca dupa etapa de teste FCC Vor incepe sa urmeze preview-urile video si poate chiar aparitia telefonului Sony Ericsson G702 pe eBay.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×