Nokia va organiza un eveniment privat Connecting People in paralel cu MWC

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.314 ori
<b>Nokia va organiza un eveniment privat Connecting People in paralel cu MWC</b>CES 2010 se apropie cu pasi repezi, el fiind programat pentru luna ianuarie a anului viitor, iar urmatorul eveniment de amploare care ar putea gazdui lansari de handseturi este Mobile World Congress, din luna februarie. Nokia are totusi planuri pentru...

CES 2010 se apropie cu pasi repezi, el fiind programat pentru luna ianuarie a anului viitor, iar urmatorul eveniment de amploare care ar putea gazdui lansari de handseturi este Mobile World Congress, din luna februarie. Nokia are totusi planuri pentru inca un eveniment, tot in luna februarie.

Daca va amintiti, Nokia anunta cu cateva saptamani in urma ca nu va participa la Mobile World Congress (MWC) 2010, preferand sa fie reprezentata la show de solutiile, serviciile si softurile Nokia Siemens. Pentru a se revansa fata de fanii sai, compania finlandeza va organiza un eveniment privat Connecting People la Barcelona in prima si a doua zi de MWC.

Unul dintre motivele pentru care Nokia s-a retras de la MWC este dorinta finlandezilor de a creste interesul pentru propriul sau eveniment de acest gen, Nokia World Conference.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×