Sprint si Microsoft pregatesc un smartphone WiMAX pentru CES 2010

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.072 ori
<b>Sprint si Microsoft pregatesc un smartphone WiMAX pentru CES 2010</b>Intram in era 4G in forta cu CES 2010, luna viitoare, deoarece ultimele zvonuri afirma ca Microsoft si Sprint ar pregati un smartphone Windows Mobile WiMax (4G) pentru acest show. &nbsp; &nbsp; Sprint a trimis deja invitatii la o conferinta de presa care...

Intram in era 4G in forta cu CES 2010, luna viitoare, deoarece ultimele zvonuri afirma ca Microsoft si Sprint ar pregati un smartphone Windows Mobile WiMax (4G) pentru acest show.

Sprint a trimis deja invitatii la o conferinta de presa care va avea loc pe 6 ianuarie, cu o zi inainte de CES. CEO-ul operatorului american, Dan Hesse, insotit de Steve Ballmer, CEO Microsoft vor fi prezenti la acest eveniment, iar reprezentantii Sprint afirma ca aceasta conferinta va fi extrem de importanta.

Primele zvonuri in legatura cu telefoanele WiMax ale anului 2010 au aparut inca din octombrie, iar anuntarea unui astfel de model nu ne-ar surprinde acum. E foarte posibil ca aceste 2 companii sa anunte un netbook sau un produs similar, de vreme ce si alti operatori americani au mai lansat terminale de acest gen in cadrul unor conferinte de presa.

Aflam si ca Sprint va fi parte a unui eveniment special la CES 2010 pe 7 ianuarie, impreuna cu LG si actrita Brooke Shields, urmand sa fie lansat un telefon stilat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×