Samsung Omnia HD beneficiaza de scrolling kinetic, iar Samsung Moment de Android 2.1 via update

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.440 ori
<b>Samsung Omnia HD beneficiaza de scrolling kinetic, iar Samsung Moment de Android 2.1 via update</b>Posesorii telefonului Samsung Omnia HD (I8910 HD), bazat pe Symbian vor fi incantati sa afle ca handsetul lor va beneficia de scrolling kinetic, prin intermediul unui viitor update, in vreme ce Samsung Moment va primi un upgrade de OS. &nbsp; &nbsp;...

Posesorii telefonului Samsung Omnia HD (I8910 HD), bazat pe Symbian vor fi incantati sa afle ca handsetul lor va beneficia de scrolling kinetic, prin intermediul unui viitor update, in vreme ce Samsung Moment va primi un upgrade de OS.

Vestea a fost confirmata pe pagina oficiala Facebook a celor de la Samsung si se pare ca producatorul de handseturi lucreaza la un update de firmware, atat pentru Omnia HD, cat si pentru Moment. Software-ul ar trebui sa fie gata in primul trimestru al anului viitor.

Posesorii de modele Samsung Moment vor beneficia de un update la Android 2.1 OS (Flan), in locul lui Android 2.0.1, asa cum anuntase operatorul Sprint initial. Specificatiile noului sistem de operare sunt inca necunoscute, dar data sa de lansare este cuprinsa in prima jumatate a lui 2010.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×