Vin noutățile Windows Phone de la Nokia! Compal livrează primele unități finlandezilor În septembrie!

1.613 ori
<b>Vin noutățile Windows Phone de la Nokia! Compal livrează primele unități finlandezilor În septembrie!</b>în cazul în care nu știați, aflați că smartphone-urile Windows Phone 7 ale celor de la Nokia sunt produse de către compania taiwaneză Compal. Acum avem detalii în plus despre această firmă, care se pare că va livra primele unități WP7 pentru...

în cazul în care nu știați, aflați că smartphone-urile Windows Phone 7 ale celor de la Nokia sunt produse de către compania taiwaneză Compal. Acum avem detalii în plus despre această firmă, care se pare că va livra primele unități WP7 pentru Nokia în septembrie.

Finlandezii ar fi comandat nu mai puțin de 2 milioane de bucăți pentru trimestrul 4 al acestui an, anticipând o cerere crescută din partea publicului, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Ne așteptam să vedem un debut pentru astfel de terminale în cadrul Nokia World, sau poate pution mai devreme, deci undeva în octombrie.

Nu este exclus ca Nokia să ne ofere un preview asupra noilor sale telefoane încă din septembrie, când se zvonește că Microsoft va anunța WP7 Mango OS și o întreagă gamă de noi smartphone-uri. Cu un an în urma Nokia a vândut 5 milioane de terminale Symbian^3 într-un singur trimestru, astfel că vânzările de 2 milioane de unități Windows Phone la finalul acestui an sunt modeste pentru gigantul nordic.

Adevărată bătălie pe piața smartphone va începe în prima jumătate a lui 2012, când finlandezii vor oferi pieței un volum mai mare de device-uri, probabil și variate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×