Nokia X2 ar putea fi un telefon dual boot, cu Windows Phone și Android la bord

1.153 ori
<b>Nokia X2 ar putea fi un telefon dual boot, cu Windows Phone și Android la bord</b>Cu câteva zile în urma asistam la prima scăpare a lui Nokia X2, apărută în vreme ce la Mobilissimo.ro se realiza recenzia lui Nokia X. Se pare că noul venit va fi un mic upgrade al predecesorului, dar va veni cu un Android mai nou și mai mult RAM....

Cu câteva zile în urma asistam la prima scăpare a lui Nokia X2, apărută în vreme ce la Mobilissimo.ro se realiza recenzia lui Nokia X. Se pare că noul venit va fi un mic upgrade al predecesorului, dar va veni cu un Android mai nou și mai mult RAM. Lăsând în urma acele scăpări, azi aflăm că noul Nokia X ar putea fi un device dual boot.

Să vă reamintesc despre ce e vorba: un terminal cu ecran WVGA de 4.3 inch, stocare de 4 GB și o cameră de 5 megapixeli, iar la interior avem un procesor Snapdragon 200. O sursă care a vrut să rămână anonimă ar fi postat pe "Secret", o rețea de mesagerie pentru leakuri că Nokia X2 va fi un terminal dual boot, cu Windows Phone și Android. Informația a fost postată și pe Twitter de un editor Mynokiablog, ceea ce îi conferă încă puțină credibilitate.

Dacă ideea unei tablete cu Windows 8 și Android nu ne mai miră, ideea unui telefon dual boot cu Windows Phone și Android ar putea fi prea mult de digerat pentru Microsoft și Google. Care dintre cele două credeți că va obiecta? Sau lucrurile vor decurge normal și vom avea un Nokia X2 dual boot fără probleme?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×