Machetele lui LG G3 Încep să Își facă apariția În magazinele din Coreea

Autor:  | Publicat în:  LG 1.062 ori
<b>Machetele lui LG G3 Încep să Își facă apariția În magazinele din Coreea</b>&nbsp; Deși lansarea lui LG G3 este programată pentru săptămâna viitoare, mai precis pentru data de 27 mai, iată că machetele acestui terminal ajung deja în magazine, lucru ce ar putea da de înțeles că vânzările vor începe imediat după...

Deși lansarea lui LG G3 este programată pentru săptămâna viitoare, mai precis pentru data de 27 mai, iată că machetele acestui terminal ajung deja în magazine, lucru ce ar putea da de înțeles că vânzările vor începe imediat după evenimentul de lansare, strategie pe care am văzut-o aplicată și de către HTC anul acesta.

De asemenea, potrivit operatorului coreean LG U, operator condus de LG Electronics, se pare că LG G3 va avea un preț de 635$ pe piața din Coreea. Așadar, la fel ca și noile flagship-uri lansate pe piață (Galaxy S5, HTC One M8), și LG G3 va avea un preț situat în jurul valorii de 3.000 lei.

LG G3

LG G3 va dispune de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801, 2 GB de memorie RAM, un display Quad HD de 5.5 inch, o cameră de 13 megapixeli cu sistem optic de stabilizare a imaginii și o baterie înlăturabilă de 3.000 mAh.

Machetele lui LG G3 Încep să Își facă apariția În magazinele din Coreea

Machetele lui LG G3 Încep să Își facă apariția În magazinele din Coreea

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×