Deus Ex The Fall Review (iPad Mini Retina): cel mai complex joc de acțiune de pe iOS arată excelent (Video)

1.096 ori
<b>Deus Ex The Fall Review (iPad Mini Retina): cel mai complex joc de acțiune de pe iOS arată excelent (Video)</b>Nu prea sunt multe jocuri stealth pe iOS sau Android, majoritatea jocurilor de acțiune bazându-se pe forța brută, mai degrabă decât pe strecurarea în spatele inamicilor. De aceea, Deus Ex The Fall e o gură de oxigen în peisajul actual al...

Nu prea sunt multe jocuri stealth pe iOS sau Android, majoritatea jocurilor de acțiune bazându-se pe forța brută, mai degrabă decât pe strecurarea în spatele inamicilor. De aceea, Deus Ex The Fall e o gură de oxigen în peisajul actual al jocurilor de pe tablete și telefoane. Eu l-am testat pe iPad Mini Retina și m-am distrat de minune cu acest titlu.

El costă 7 dolari în acest moment și ocupa cam 1.6 GB pe terminalele voastre. Oferit de cei de la Square Enix, acest joc continua povestea ultimul Deus Ex de pe console. Jocul a debutat pe 11 iulie 2013 pe iOS și pe 22 ianuarie 2014 pe Android. Pe Windows a ajuns în luna martie a acestui an, iar The Fall se folosește de Unity Engine pentru a oferi o grafică excelentă. Acest titlu îmbina elementele de RPG cu cele de FPS Stealth și cu o atmosferă cyberpunk de eceptie.

Deus Ex The Fall Review

Acesta este al patrulea joc Deus Ex din serie și are legătură cu titlul din 2011 Deus Ex Human Revolution. Acțiunea are loc în 2027, în Costa Rica și îi are ca protagoniști pe Anna și Ben, care folosesc un medicament special ce îi ajută să accepte "augmentările" făcute abilitaților lor. Atunci când medicamentul dispare de pe piața Ben investighează situația și descoperă carteluri și conspirații implicate.

Deus Ex The Fall Review (iPad Mini Retina): cel mai complex joc de acțiune de pe iOS arata excelent (Video)​

Cei răi sunt Illuminati în acest joc, iar acțiunea se petrece în Panama City în mare parte. îl controlați pe Ben Saxon și fiecare replică din dialog influențează povestea. Uneori puteți să vorbiți cu personaje, să le convingeți să vă ofere obiectele necesare, alteori puteți apela la forța. La fel și în gameplay, puteți să vă strecurați în spatele inamicilor și să îi ucideți silențios, sau să intrați peste ei cu mitralierele pornite.

Grafica arată excepțional, dar jocul suferă de unele buguri, care îl fac să aibă lag sau să dea crash, din păcate. îi acordăm totuși o notă de 9 din 10 pentru că e un joc foarte muncit și bine realizat. îl descărcați de aici pe iOS și de aici pe Android.

iPad Mini 2 (Retina) prețuri actualizate:

Deus Ex The Fall Review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×