Nokia X6 si Nokia 5230 ruleaza Android... intr-un poster promotional de pe strazile Londrei

8.415 ori
<b>Nokia X6 si Nokia 5230 ruleaza Android... intr-un poster promotional de pe strazile Londrei</b>Cineva isi risca serios slujba, dupa ce a publicat un poster promotional care prezinta 2 handseturi Nokia ruland Android. Este vorba despre modelele Nokia X6 si Nokia 5230, dotate acum cu OS-ul celor de la Google si depistate pe Oxford Street, in Londa,...

Cineva isi risca serios slujba, dupa ce a publicat un poster promotional care prezinta 2 handseturi Nokia ruland Android. Este vorba despre modelele Nokia X6 si Nokia 5230, dotate acum cu OS-ul celor de la Google si depistate pe Oxford Street, in Londa, in posterul mentionat.

Aceasta reclama apartine operatorului local Three Mobile si este in mod clar o eroare de marketing, deoarece oficialii Nokia au afirmat in prealabil ca nu vor implementa Android pe handseturile companiei. Cel care a descoperit posterul este Mauricio Reyes, uploadand imaginea pe contul sau Posterous.

Desi nu ne-ar deranja deloc sa vedem Android pe terminalele Nokia, ultima oara cand au mai aparut zvonuri de acest gen, Anssi Vanjoki, seful sectiunii Mobile Solutions de la Nokia le-a infirmat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×