Nokia X6 si Nokia 5230 ruleaza Android... intr-un poster promotional de pe strazile Londrei

Autor:  | Publicat în:  Android 8.372 ori
<b>Nokia X6 si Nokia 5230 ruleaza Android... intr-un poster promotional de pe strazile Londrei</b>Cineva isi risca serios slujba, dupa ce a publicat un poster promotional care prezinta 2 handseturi Nokia ruland Android. Este vorba despre modelele Nokia X6 si Nokia 5230, dotate acum cu OS-ul celor de la Google si depistate pe Oxford Street, in Londa,...

Cineva isi risca serios slujba, dupa ce a publicat un poster promotional care prezinta 2 handseturi Nokia ruland Android. Este vorba despre modelele Nokia X6 si Nokia 5230, dotate acum cu OS-ul celor de la Google si depistate pe Oxford Street, in Londa, in posterul mentionat.

Aceasta reclama apartine operatorului local Three Mobile si este in mod clar o eroare de marketing, deoarece oficialii Nokia au afirmat in prealabil ca nu vor implementa Android pe handseturile companiei. Cel care a descoperit posterul este Mauricio Reyes, uploadand imaginea pe contul sau Posterous.

Desi nu ne-ar deranja deloc sa vedem Android pe terminalele Nokia, ultima oara cand au mai aparut zvonuri de acest gen, Anssi Vanjoki, seful sectiunii Mobile Solutions de la Nokia le-a infirmat.

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×